A l'ombra de les Virunga

A l'ombra de les Virunga

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Karisoke Research Center

El centre de recerca “Karisoke” és la seu de la “Dian Fossey Gorilla Fund International”, que vetlla per la conservació i l’estudi dels goril·les de muntanya de les muntanyes Virunga.
El centre original va ser fundat per Dian Fossey el 1967, i establert dins el Parc Nacional dels Volcans, però va ser destruït als anys 90, durant la guerra civil. Després es va establir a la ciutat, i va canviar d’ubicació, fins a l’actual centre. Avui dia és un centre molt gran i ubicat a la carretera principal de Musanze. Té un bon número de despatxos, i espais comuns, com una sala de reunions i conferències, i alberga una bona col·lecció osteològica dels animals recuperats del parc.
Les funcions principals del centre de recerca son el seguiment diari dels goril·les de muntanya, i vetllar per la seva conservació, desenvolupar recerca en la conducta i l’ecologia dels goril·les, permetre el seu estudi a altres investigadors externs, i desenvolupar programes de desenvolupament econòmic, educatius i sanitaris a la població local. Alhora també hi ha un projecte paral·lel per a l’estudi i conservació dels goril·les graueri a la República Democràtica del Congo.
En total, més de 100 persones amb feina, i accions directes sobre la població local que ajuden al seu desenvolupament.

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada